Menu sezonowe
Zmiany pór roku często wpływają również na gastronomię i na to, co lokale oferują swoim gościom. Nie inaczej jest z restauracjami sieciowymi i to nawet tymi,
Continue ReadingZmiany pór roku często wpływają również na gastronomię i na to, co lokale oferują swoim gościom. Nie inaczej jest z restauracjami sieciowymi i to nawet tymi,
Continue ReadingDość utarty stereotyp głosi, że sieciowe restauracje najczęściej oferują klientom dania typu fast-food – szybkie, kaloryczne i obliczone na zaspokojenie głodu, niekoniecznie dostarczające
Continue ReadingJedząc posiłek w knajpie liczymy na to, że będzie on smaczny. Jeśli jemy go w restauracji sieciowej któryś raz z rzędu, to pamiętamy dobrze jego smak, konsystencję i charakter. Generalnie oczekujemy, że
Continue ReadingZawód kucharza jest jedną z tych profesji, które premiują kreatywność. Kucharz, który umie dobrze gotować nie powinien mieć problemu ze znalezieniem pracy, ponieważ restauracje oraz hotele powinny
Continue ReadingRestauracja sieciowa funkcjonuje pod różnymi względami inaczej niż tradycyjny lokal gastronomiczny, jednak nie we wszystkich aspektach musimy mówić o różnicach. Każda restauracja musi mieć
Continue ReadingCoraz częściej różnego rodzaju uroczystości rodzinne przygotowywane są nie w domu, ale w restauracjach. Wówczas wszystko jest odpowiednio przygotowane, a my na spokojnie możemy się zająć gośćmi
Continue Reading