Category:

Menu sezonowe

Zmiany pór roku często wpływają również na gastronomię i na to, co lokale oferują swoim gościom. Nie inaczej jest z restauracjami sieciowymi i to nawet tymi,

Posted On :
Category:

Sieciówka – zawsze fast-food?

Dość utarty stereotyp głosi, że sieciowe restauracje najczęściej oferują klientom dania typu fast-food – szybkie, kaloryczne i obliczone na zaspokojenie głodu, niekoniecznie dostarczające

Posted On :
Category:

Ograniczone pole dla kucharzy

Zawód kucharza jest jedną z tych profesji, które premiują kreatywność. Kucharz, który umie dobrze gotować nie powinien mieć problemu ze znalezieniem pracy, ponieważ restauracje oraz hotele powinny

Posted On :
Category:

Logistyka i zaopatrzenie

Restauracja sieciowa funkcjonuje pod różnymi względami inaczej niż tradycyjny lokal gastronomiczny, jednak nie we wszystkich aspektach musimy mówić o różnicach. Każda restauracja musi mieć

Posted On :